Info YahooAici poti afla date despre ID de yahoo
si tot o data poti sai furu avataru.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yahoo Crack Programs
6 programe de hackuit parole de yahoo, toate in aceeasi arhiva!
Tot am primit pe mail o gramada de virusi si m-am gandit ca poate ii vreti si voi ca sa-i trimiteti la persoane care va calca pe nervi. Acestia sunt 4 dintre cei mai destructivi virusi din ultima vreme!!!Aveti grija sa nu rulati executabilele din aceste arhive!!!
Blaster Worm MXZ Virus NetSky.Z Sasser.B
Void Eye
Program care scaneaza 78 de vulnerabilitati ale unor servere de windows 98 - pana la win 2003
Mega Flooder
Addon de mIRC care permite conectarea unui numar mare de clone pentru a putea flooda.
Pquark
Sparge parole share ( Sparge doar pentru compuri cu win 98/ME)
Multa lume imi cere programe de spart conturi yahoo si uite...v-am gasit vreo 2 - 3.Nu sunt testate...incercati si voi...
Adrenaline 3.1 Cracker III ToxicCracker
Sparg parola yahoo
FTP Hack
Oare ce dreaq face asta?!?!
Spider Mail
Client de mail cu capabilitati de bombing, aveti optiuni de anonimizare a acestor mailuri.
iMesh
Binecunoscutul program de file sharing.Este o varianta mai veche, modificata, in care tot spyware-ul este scos, adica nu vi se mai instaleaza odata cu programul tot felul de alte mici programele cu reclame si tot felul de cacaturi.
DC++ Stealth
Ati observat vreodata ca pe DC++ unii au cate 100-200 de gb share iar cand voi luati lista ea e de fapt goala? Ei bine acela se numeste Fake Share.DC Stealth face acest lucru pentru voi.Seamana cu un DC++ normal, doar ca puteti seta singuri cat share sa aveti si ce versiune de DC++ folositi.
Remote Password Stealer (Shareware)
Programul asta e incredibil! Iti gaseste parola de la urmatoarele programe: Yahoo Messenger, MSN, ICQ, de la Internet Explorer, de la FTP-uri, de la conturile de XP, mai exact orice fel de parola.Ruleaza perfect pe Windows 98,2k,Xp,2003.Pacat ca nu e moca...
MSN ipGET v3.0
Se pare ca exista un mic flaw in sistemul de file sending la MSN iar acest program reuseste sa ia ip-ul respectiv prin exploatatea acestuia.
Windows Message Flooder
Un mic flooder de IP.Noua varianta este imbunatatita (viteza mai mare de transmitere a datelor)
Agressive flooder
Excelent flooder...daca stii ce sa faci cu el...
Inferno flooder
Un fel de nuker ( Se foloseste exclusiv pt mirc)
UDP Flooder
Floodeaza pe protocolul UDP...( Cel mai indicat tip de flood, cel mai eficient!!)
ICMP Flooder
Floodeaza pe protocolul ICMP...
DDos Atacker
Denial Of Service Exploiter....
Just Click Flooder
Asta chiar ca nu l-am incercat...
NetTools 2.0 Beta by Ahmadi
Include:
IP Resolver, IP Masker, Anonymous Downloader, Keylogger, IRC Server Maker, Network Info, Local IP and Host Finder, Anonymous Mailer, Mail Bomber, ICQ Flooder, Ping Flooder, Port Flooder, eXtreme Flooder (UDP), HTTP Flooder, IP Sniffer, Port Scanner, Winsock Scanner (Port Scanner), Ultra Fast Port Scanner, Internet Activity (pr0t3ct0r), TCP Table Session, Add Bytes Program, Website Scanner, Encryptor, Webpage Scanner, Subnet Scanner (port 80), Open FTP Scanner, Share It (Peer to Peer), Bouncer, Port Sweeper, UDP Chatter, Telnet Server, IP Calculator.
Simple Binder
Cu el puteti sa combinati 2 sau mai multe executabile.Spre exemplu cand vreti sa combinati un program cu un troian sau worm.
Lsass Windows Exploit
Binecunoscutul exploit pentru sistemele windows care nu au update-ul facut.
Magic PS 14
Troian special conceput pentru a fura totul de la Yahoo-ul victimei (parola, mailuri, arhive de mesaje etc) pe care vi le trimite prin messenger la ID-ul vostru.
Hotmail Account Locker
Cu probabil deja banuiti acest program blocheaza accesul unui utilizator (nu mai mult de 2-3 ore) la hotmail.
Sixsth Sense 1.2
Acest program exploateaza bug-ul din reteaua hotmail in legatura cu resetarea parolelor.
Hacking Collection
O colectie completa de mici programe foarte utile.Cuprinde:
FTP scaner anonim, acces ht brutal, lista cu parolele pentru BIOS, scanar pentru vulnerabilitati CGI, lista cu codurile tarilor, generator de dictionar (pentru brute-force), convertor Hex/bin/dex/ascii, IRC flooder, Ping, Trace Route, HTML Grabber, NetBios Password Cracker, Link-Looker....si multe altele...m-am plictisit sa le tot scriu...
CIA Remote
Program gen Radmin facut in Visual Basic 5 si 6.Poate face captura de sunet, Advanced Password Recovery, Semi-Polymorphic Server, Screen + Webcam + Window Capture si multe altele.
ATENTIE !!! NU folositi si nu downloadati aceste programe, decat daca le stiti folosi!