Cstrike Master
Ati intrat pe https://volk.1forum.biz daca nu va inregistrati/logati nu veti avea acest la 80% din forum!!!
Cstrike Master
Ati intrat pe https://volk.1forum.biz daca nu va inregistrati/logati nu veti avea acest la 80% din forum!!!
Cstrike Master
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cstrike Master

DE LA EXPERITI PENTRU EXPERTI

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 20avwuc
Radio Online
Planeta Chipergrad
Subiecte similare
    Top postatori
    volk
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Vote_lcapPort Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Voting_barPort Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Vote_rcap 
    ArTuReLu
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Vote_lcapPort Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Voting_barPort Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Vote_rcap 
    rebeL
    Antoha2009
    ArIsToTeL
    dragoonxxx
    ion.gutanu
    Ultimele subiecte
    » Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 4:27 am Scris de volk

» Modele AK47 pentru Cstrike
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 6:40 am Scris de volk

» Efecte Photoshop
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeMier Iun 30, 2010 11:14 pm Scris de volk

» ..Sa::numaram..
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeMier Iun 30, 2010 12:06 am Scris de volk

» de_csr aw[
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeMier Iun 30, 2010 12:05 am Scris de volk

» Exemplu(salut)
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeMar Iun 29, 2010 11:09 am Scris de rebeL

» Statusuri de dragoste
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeVin Iun 25, 2010 8:10 am Scris de volk

» Programe utile
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeVin Iun 25, 2010 7:51 am Scris de volk

» Keys for ESET NOD 32
    Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 10:17 am Scris de volk

Flaguri
    Parteneri

Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015

In jos 
    AutorMesaj
    volk

volk

Data de inscriere : 08/02/2010
    Varsta : 29
    Localizare : Moldova Orhei

Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Empty
    MesajSubiect: Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015   Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015 Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 4:27 am

Deci sa incepem :

1. De ce nu apare serverul la internet ?

Pai..... Routerele genereaza un IP INTERN ( 192.... ) se mai spune si IP FALS ! Dar in acelasi moment aveti si un IP EXTERN ( 89.... ) acesta fiind cel ADEVARAT ! Atunci cand faceti un server de cs , avand IP FLAS , Nu apare la internet si nici la favorite !

2. Se poate rezolva aceasta problema ? Cum ?

DA ... aceasta problema se poate rezolva foarte usor !
    Pai ... trebui facut PORT FORWATING ( = adica trebui deskise porturile pentru server , adica portul 27015 )

3.Cum fac PORT FORWATING ?

Prima data intram pe internet si ne vom conecta pe IP ROUTERULUI :

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Urmatorul pas este sa accesam ADVANCED si intram la VIRTUAL SERVER !
    Acum trebui sa completam campurile de mai jos !
    Ele trebuie completate astfel: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    LA Name ---> HLDS
    LA Private IP ---> IP tau de la PC
    LA Protocol Type ---> UDP
    LA Private Port ---> 27015
    LA Public Port ----> 27015
    LA Schedule ----> Always

Si dupa ce ai facut trebuiele de mai sus apesi APPLY !
    Acuma , am terminat oficial cu PORT FORWATING !

4. GATA ? Am terminat ?

NU ! Nu am terminat inca ! Acuma trebui sa facem ca IP EXTERN ( 89..... ) sa fie vizibil !
    Asa ca intram la ADVANCED si accesam DMZ ( = adica Demilitarized Zone , mai bine spus lasa un singur PC la LAN si da voie la celalalt sa fie VIZIBIL si ACCESIBIL pe internet )
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Apasam APPLY si gata )))))))) finit-o !!!!!!!!!
    Sper sa va ajute!!!!
    Sus In jos
    https://volk.1forum.biz

Port Forwarding+vizibilitate la internet, deschiderea portului 27015
    Sus 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » Cum blochezi un port

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    Cstrike Master :: Resurse Cstrike :: Tutoriale-
    Mergi direct la:  
    Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente